FAQ

Hoe lang moet ik wachten op mijn bestelling?

Wij doen steeds ons uiterste best om alles vlot te laten verlopen, gelieve rekening te houden met een wachttijd van ongeveer 30 minuten. De wachttijden worden natuurlijk langer tijdens  piekmomenten. Deze zijn moeilijk te voorspellen maar dit zijn enige richtlijnen:
Winter: vrijdag, zaterdag en zondag van 17:00 tot 20:00
Zomer: vrijdag, zaterdag en zondag van 18:00 tot 21:00

Ik vind rood vlees niet lekker. Kan het ook anders?

Ja, natuurlijk. Wij bakken onze rundsburgers saignant omdat we werken met zuiver, dagelijks vers gemalen kwaliteitsvlees. Als foodies vinden we het zonde om dit vlees te doorbakken. Uiteraard kan u een andere bakwijze doorgeven indien u dit wenst. Bleu, saignant, bien cuit, u vraagt, wij draaien!

Kan ik voor morgen al een bestelling plaatsen?

Ja dat kan! Via deze website kan je 24/24 bestellingen plaatsen, je kan zelf de afhaling aanduiden en dit al een week op voorhand.

Wat moet ik doen als mijn levering niet juist is?

We streven ernaar om enkel correcte bestellingen te overhandigen maar soms kan er iets klein mislopen. We raden aan om ons dan onmiddellijk op de hoogte te brengen via het contactformulier.

Tot hoe laat voor sluitingstijd kan ik bestellen?

Het is mogelijk om 30 minuten voor sluitingstijd nog een bestelling ter plaatsen voor diezelfde dag af te halen.


Vragen jullie dezelfde prijzen als in de handelszaak?

Ja, wij vragen exact dezelfde prijzen.

Kan ik ook telefonisch een bestelling plaatsen?

Helaas is het niet meer mogelijk om telefonisch een bestelling te plaatsen. Uit ervaring weten wij dat telefonische bestellingen sneller een fout bevatten, dit door foutieve communicatie. Daarom, vanaf heden enkel nog bestellen via deze website. Alvast bedankt!

Ik wil mijn bestelling graag annuleren, hoe werkt dat?

Bij het online bestellen van eten is timing erg belangrijk! Wanneer je meteen na het plaatsen van je bestelling contact opneemt met ons, dan is het misschien nog mogelijk deze bestelling te annuleren. Indien deze bestelling al werd klaargemaakt, kan deze helaas niet meer geannuleerd worden.